Events

En helhetsupplevelse med helikoptertransport

Flyg helikopter till konferensen

Ska ditt företag ha en konferens eller kick-off? Att flyga helikopter till företagseventet blir garanterat ett uppskattat inslag. När det blir dags för lunch flyger vi ut till en av alla populära skärgårdskrogar eller tar med oss en picknickkorg till en plats i skärgården som du inte ens visste fanns. Under tiden kan du njuta av de fantastiska vyerna över Stockholm. Det blir garanterat en oförglömlig konferens.

Vad kan vi hjälpa till med

Om ni  vill bokar vi transport, konferenslokal, catering eller om ni har andra specifika önskemål så ordnar vi det, så att ni kan koncentrera er på allt annat. Vill ni ha med er en fotograf som dokumenterar så kan vi givetvis ordna det. Om ni önskar fixa allt själva eller delvis så går det givetvis också att ordna. Hör av er till oss så hjälper vi till att skräddarsy er konferens eller kick-off.

Våra helikoptrar

Vi har två helikoptrar som tar upp till sex passagerare vardera. Är ni fler deltagare ordnar vi det också. Vart i Mälardalen ni än ska, flyger våra erfarna piloter er tryggt och säkert både dit och tillbaka.

Vill du boka en helhetsupplevelse med helikopter?

Kontakta oss, så tar vi fram förslag för just ert event.

The personal airline with the highest level of service