ROYALAIR

Hos oss är service och flexibilitet alltid i fokus

Allt
är möjligt

 Royalair kommer ursprungligen från bolaget Eastair AB som grundades på Bromma flygplats. Det  var 1991 och idag 30 år senare – har Lars otaliga flygtimmar och driften av ett mycket framgångsrikt flygbolag i ryggen.

Sedan 2014 driver Lars flygbolaget RoyalAir och precis som tidigare är det kundservice i fokus. Som ett mindre, personligt flygbolag har vi möjligheten att erbjuda dig som kund just den service och flexibilitet som vi vet är ovärderlig i din hektiska vardag.

Ska du på ett möte någonstans i Europa eller vill du uppleva en unik flygtur över Stockholms skärgård? Oavsett mål, gör vi vårt yttersta för att du ska få allt du behöver på din flygresa. Du kommer snart att märka, att för våra piloter är en trygg flygning från punkt A till punkt B bara en liten del av arbetsuppgifterna. Att uppfylla dina önskemål på resan dit är nämligen vårt riktiga mål.

Våra kunder kontaktar oss för att de vet att vi ordnar allt, oavsett önskemål. Precis som det ska vara. För oss är allt möjligt.

Vår organisation

Med över 30 år i flygbranschen, kan du vara säker på att få den bästa, smidigaste och bekvämaste resan om du bokar den via oss. Vi finns tillgängliga för dig alla dagar på året och när som helst på dygnet.

Lars Österwall
Accountable Manager & Flight Operations Manager

Carl Storckenfeldt
Compliance Monitoring Manager &  Security Officer

Gustaf Holmgren
Technical Manager

Carl Storckenfeldt
Safety Manager

Jan Bundsgaard Andersen
Crew Training Manager

Lars Österwall
Sales

Jan Bundgaard Andersen
Ground Operations Manager

Sofia Pettersson
Safety Manager CAMO

Christer Svensson
Compliance Monitoring Manager CAMO

The personal airline with the highest level of service